Vloeren zijn de basis van ieder interieur

Author:

Category:

Ben je je huis opnieuw aan het inrichten? Of heb je net een ander huis gekocht of gehuurd? Dan is de kans groot dat je als eerste de vloeren gaat aanpakken. Deze zijn de basis van ieder interieur. En dat is niet zo vreemd. Je loopt er de hele dag op én je ziet ze ook altijd. Vloeren moet je dus zorgvuldig uitzoeken. En dat kan je op verschillende manieren doen. Je kunt online gaan kijken naar wat je mooi vindt, zo kun je ook direct zien wat je niet mooi vindt. Maar je kunt natuurlijk ook naar een bouwmarkt of een vloerenspecialist gaan. Hier kun je daadwerkelijk voelen aan de vloer, je weet dan zeker of deze helemaal glad is of dat er toch een ribbeltje op zit.

Je huis inrichten is een leuke bezigheid

Maar wel een bezigheid die flink in de papieren kan lopen. En dus kun je maar beter goed rondkijken en prijzen vergelijken. We hebben immers niet allemaal een grote pot met geld klaar staan. Vergelijk de prijzen van de diverse vloeren en vergeet ook de ondervloeren niet. Ook daar zit nog een flink verschil in. Heb je dan gevonden wat je wilt? Dan kun je gericht gaan sparen. Vergeet je ook de plinten niet?

De rest van je huis moet ook gedaan worden

Want een vloer is belangrijk, maar niet het enige dat gedaan moet worden. Je wilt ook mooie muren. Dit kun je bereiken door ze te (laten) behangen, te schilderen of de laten stuccen. Ook is je raamdecoratie niet onbelangrijk. Je vindt je buren vast heel aardig, maar je wilt niet dat ze continu bij je naar binnen kijken, toch? En dan is het tijd om je wensenlijstje af te werken. Wil je een nieuwe keuken? Heb je alleen geld voor een nieuw blad of nieuwe frontjes op de kastjes? Zelfs dat kan al een enorm verschil maken.

De droom van iedere vrouw: een inloopkast

Zeg het maar eerlijk: jij wordt ook helemaal gelukkig als je tvprogramma's ziet waar inloopkasten in voorkomen. Die zien er zo luxe uit, dat wil jij ook. En dat kan! Jij kunt je eigen inloopkast realiseren. Gewoon door een kast op maat te laten maken. Met ruimte voor al je schoenen, tassen en jurkjes. En je partner? Die mag ook heus een hoekje van de kast. En een lade voor zijn sokken en ondergoed. Die walk in closet: die is helemaal van jou!

Read More

Related Articles

Bijzondere bestemmingen voor de perfecte natuurvakanties

Jaarlijks benutten miljoenen Nederlanders de zomermaanden om lekker bij te komen van een jaar lang hard werken. Een groot deel van de mensen zoekt...

Tuinieren in je eigen tuin

Tuinieren in je eigen tuin, de een vind het leuk en de ander moet er niet aan denken. Toch is het belangrijk dat je...

Mijn uitzichtloze leven

De laatste tijd zit ik in een moeilijke tijd. Alles lijkt fout te gaan. Het enige wat ik heb is eigenlijk mijn werk. Dat...

Een nieuw huis, wat komt er allemaal bij kijken? Lees hier onze tips!

Ben je van plan een nieuw huis te gaan kopen en sta je helemaal in de beginfase van dit proces? Dan kan het soms...