Met vloercoating snel een mooie nieuwe vloer

Author:

Category:

Stel. Je hebt een huis met garage gekocht. Eindelijk de ruimte om je motor te stallen en lekker te klussen. Maar die vloer… die ziet er niet uit. De muren heb je al snel een nieuw laagje verf gegeven, maar met een vloer ligt dat net even anders. Olievlekken van de vorige eigenaar, bandensporen en vooral heel veel vuil. Dan kun je overwegen om de complete vloer eruit te laten halen en een nieuwe vloer te laten storten. Dat gaat flink in de papieren lopen en je kunt heel lang geen gebruik maken van je garage. Of je kiest voor een vloercoating. Die kun je, redelijk gemakkelijk, zelf, in twee delen aanbrengen. Je hebt dan weer een beloopbare vloer na 10 uur. Je motor kun je na een week weer binnen stallen.

Zelf de vloercoating aanbrengen? Geen probleem

Je giet de coating uit over de vloer en met een roller zorg je ervoor dat het hele oppervlak van je vloer wordt bedekt. De vloercoating breng je in twee lagen aan. Zo heb je én het beste resultaat op het gebied van kleur, maar ook de ultieme hardheid en watervastheid. Je hebt geen zware machines nodig om de coating aan te brengen. Een (verf)roller is genoeg. En nog het leukst? Je ziet het opknappen terwijl je ermee bezig bent!

Een erg vieze vloer? Gebruik dan een onderlaag

De vloercoatings van MrBoat zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Je hebt over het algemeen geen onderlaag nodig voor je de coating gebruikt. Dit komt doordat allebei de lagen die je aanbrengt gekleurd zijn. Dit in tegenstelling tot andere merken. Maar soms ontkom je er niet aan. Zitten er lelijke diepe olievlekken in je te behandelen garagevloer? Dan is het wel verstandig om de vloer voor te behandelen met een speciaal voor dat doel geschikt middel.

Een beschadigde vloer? Gebruik epoxyplamuur!

Voor ieder probleem bestaat een oplossing. Heb jij te maken met een betonvloer waar een keer iets zwaars op gevallen is dat de vloer heeft beschadigd? Dan hoef je dat gat niet te vullen met beton om door te kunnen. Kies voor epoxyplamuur en je zult zien dat je er na het gebruik van de vloercoating niets meer van ziet. Hoe je deze plamuur moet gebruiken vind je op de website. Ook het gebruik van antislipkorrels in de bovenste laag wordt uitgelegd op de website. Zo zorg je, behalve voor een mooie vloer, ook nog eens voor meer veiligheid.

Read More

Related Articles