Stijlvol de zomer in met Nubikk schoenen

Author:

Category:

Nu de zomer weer volop bezig is, merkte ik dat ik nieuwe schoenen nodig had. Ik had eigenlijk alleen goede winterschoenen in huis. Mijn zomerschoenen, los van een paar slippers, waren echt aan vervanging toe. Ik vind schoenen kopen altijd heel erg lastig. Vaak kan ik een schoen maar bij een paar outfits matchen. Dus per seizoen betekent dat minimaal 3 paar schoenen. Nu ben ik een schoenen freak en is dat dus heelmaal geen probleem. Wel vond ik het dit seizoen erg lastig om de juiste schoenen te kiezen! Daarom heb ik voor mensen die dit probleem ook herkennen een blog geschreven. In deze blog vertel ik meer over welke dames schoenen op dit moment in zijn. Ik vertel welk type schoen bij welke outfits past. Het schoenenadvies is gebasseerd rond de nieuwe collectie van Nubikk schoenen voor dames. Veel leesplezier, en uiteindelijk ook veel shopplezier!

 

De klassieke sneaker kan altijd

Natuurlijk is er een schoen die altijd kan: de sneaker. Al jaren domineert de sportiefe sneaker ons straatbeeld. Voor heren of dames, het maakt niet meer uit. Er zijn tegenwoordig veel verschillende sub categorien van sneakers. Je hebt hele nette sneakers, hele stoere, hele grote en hele subtiele sneakers. Een ding hebben ze wel allemaal gemeen. Ze lopen comfortabel. Dit maakt een sneaker ook de ideale zomerschoen. Als je lange avondwandeling wil maken zonder oververhitte voeten, dan trek je een lekkere comfortabele sneaker aan. Ga voor een sneaker met een beetje een klassieke uitstraling om te zorgen dat de schoenen overal bij passen. Een Nubikk dames sneaker in zwart of wit zijn de beste opties. Dit soort sneakers passen haast onder elke outfit wel! Zo'n paar Nubikk dames sneakers mag dus niet uit je kast ontbreken. 

 

Sandalettes van Nubikk schoenen voor de ultieme zomer vibes

Een schoen die iets duidelijker een zomerschoen is dan de sneaker is de sandalette. Een sandalette is een schoen die een beetje op een sandaal is geinspireerd. Dit kan zowel met hak als zonder. Voor de zomer is de meest comfortabele optie toch zonder hak. Ik heb zelf een paar met hakken, maar die draag je in werkelijkheid toch best weinig. Nu heeft Nubikk schoenen een nieuw soort sandalette. Het heeft wel de iconische rieten zool aan de onderkant. Deze zool maakt de schoen zo perfect voor de zomer. Echter, de schoen zelf heeft van binnen een rubbere zool. Verder is het model een instapper model. Deze eigenschappen maken de schoen enorm comfortabel. Het uiterlijk van de schoen, het riet plus het instap model, maken de schoen de ultieme zomerschoen! Deze staat ontzettend leuk onder een spijkerbroek of onder losse jurkjes en rokjes!

 

Nubikk schoenen voor dames ook in laarsjes

Natuurlijk zijn er ook altijd laarsjes! Nu denk je misschien, laarsjes in de zomer, dat kan toch niet? Toch is een stoere lage laars echt heel erg leuk voor de zomer. Zeker als er een keer een tropische regenbui op je dak komt. Combineer een laarsje met een kort rokje of jurkje om de ultieme zomerlook te creeeren. Ook naar een festival is een laars ideaal. Zo blijven je voeten en enkels mooi schoon, maar zie je er toch zomers uit! Wees dus creatief en wissel je zomerlooks eens af met een stoere laars!

Read More

Related Articles