Zo snel heb je nog nooit een aanvraag voor je klus ingediend

Author:

Category:

Ben je van plan om de tuin of een ander stuk grond eens flink aan te pakken? Misschien wil je wel een zwembad aanleggen of iets dergelijks. Veel dingen kun je doen zonder dat je dit moet laten weten of toestemming voor moet vragen. Voor graven in de grond met een graafmachine zit dan anders. Hier moet je een melding van maken. Hoewel dit klinkt als een  super vermoeiend en langdradig proces is het tegenwoordig zo geregeld. Kortom, ga jij binnen kort aan de slag met een graafmachine dan hebben wij in deze blog goed nieuws voor je. De tijd van moeilijk doen is voorbij!

Een app om het te regelen

In plaats van een ouderwetse aanvraag waarbij je langs moet komen om toestemming te vragen, kun je nu op een veel snellere en digitale manier een aanvraag doen. Je kunt een klic melding maken via de app waarna je de documentatie binnen een dag kunt ontvangen en onbeperkt van de app gebruik kunt maken. Je kunt hierdoor snel na het versturen van je aanvraag beginnen met het openhalen van de grond. Dus mocht je van plan zijn om een wandelingetje te maken voor het aanvragen van toestemming dan kun je dat reisje cancelen. Download de Klic app en je bespaart jezelf tijd en moeite.

Bedenk alles van tevoren

Dat je een app kunt gebruiken om een graafmelding te doen is één ding, maar er komen meer dingen kijken bij het graven en veranderen van de tuin. Je moet ook van tevoren bedenken hoe je het allemaal aanpakt. Wordt er meteen iets met het gegraven gat gedaan en zijn alle spullen daarvoor in huis? Alleen graven is maar half werk dus vergeet niet om dingen die je verder nog moet regelen ook goed in gedachten te houden. Licht de mensen die je nodig hebt om de klus te klaren ook meteen in, zodat zij en jijzelf niet voor een verassing komen te staan.

Tegenwoordig zijn dingen in mum van tijd te regelen

Fijn he, dat je tegenwoordig alleen je telefoon moet openen en zo een hoop dingen voor elkaar kunt krijgen? Met services als deze kun je zelfs met minimale tijd mooie dingen voor elkaar krijgen. Zelf als je niet meteen met van alles en nog wat aan de slag gaat kun je apps als klic downloaden, zo bespaar je weer een paar seconden wanneer je echt aan de slag gaat.

Doe je de klic-melding via Klic App? Let op dat Klic App data levert via het Kadaster, maar niet handelt voor of namens het Kadaster.

Read More

Related Articles