Een elektrische transport fiets kan alles

Author:

Category:

Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende elektrische fietsen. Begrijp me niet verkeerd! Hier ben ik natuurlijk heel blij mee. Natuurlijk ook, omdat elektrische fietsen een veel minder grote impact hebben op de natuur. Nu is het natuurlijk wel de vraag welke elektrische fiets nu eigenlijk het beste is. Dat antwoord ga ik maar meteen aan je verklappen. Want dat is voor iedereen anders. De een wilt de fiets zo basic mogelijk hebben. Een instapmodel is meer dan genoeg. De ander wilt juist allerlei extraatjes zodat zij helemaal het mannetje zijn wanneer ze hun fiets aan andere mensen laten zien. Zelf heb ik laatst een ritje gemaakt om een elektrische transport en ik was meteen verkocht. In dit artikel ga ik jou vertellen waarom de elektrische transportfiets zo geweldig is. 

Laten we beginnen met het uiterlijk

Een elektrische transportfiets is stoer. Het frame van de fiets kent grove lijnen en is een maatje dikker dan andere elektrische fietsen. In mijn ogen is een maatje meer altijd beter! Verder zijn de wielen ook een stuk grover. Dit draagt niet alleen bij aan het stoere uiterlijk van de fiets, maar zorgt er ook nog eens voor dat je makkelijk over onverharde wegen kunt fietsen. Hiernaast worden deze fietsen gemaakt in donkere kleuren wat ook weer bijdraagt een het stoere en woeste uiterlijk van de fiets. 

De transportmogelijkheden

Naast een mooi uiterlijk is de elektrische transportfiets ook gewoon super handig voor het transporteren van spullen. Aan de voorkant zit een frame waar jij eenvoudig tassen of andere spullen op kunt plaatsen. Zelf vind ik dit super handig. Wanneer je alleen aan de achterkant een bagagedrager hebt en daar spullen op plaatst zie je niet wanneer er iets gaat vallen. Aan de voorkant van de fiets zie je dit natuurlijk wel. Zo zullen er nooit spullen van jou zonder dat jij het weet of niet doorhebt op de grond vallen. Natuurlijk heb je ook nog de normale bagagedrager aan de achterkant. Mocht jij toch gebruik willen maken van de bagagedrager heb jij dus extra veel bagageruimte op de fiets. Super handig natuurlijk en dat is ook de reden dat deze fiets een transportfiets heet. 

 

Natuurlijk kan ik nog eindeloos doorgaan om jou ervan te overtuigen dat een elektrische transportfiets een super goede investering is. Maar eigenlijk moet jij dit zelf ondervinden. Mijn tip is dan ook om naar een winkel te gaan en hier een proefrit te maken op een elektrische transportfiets. Vervolgens kun jij zelf bepalen of jij de fiets wilt kopen of niet.

Read More

Related Articles