Een leven lang leren voor duurzame inzetbaarheid

Author:

Category:

Duurzame inzetbaarheid wordt bij steeds meer bedrijven ontzettend belangrijk maar waarom eigenlijk? De arbeidsmarkt is dynamisch en flexibel geworden. Vooral jonge werknemers wisselen met enige regelmaat van baan wat een bedrijf behoorlijk wat geld kost maar geef ze eens ongelijk. Er wordt van werknemers verwacht dat ze een leven lang blijven leren en zich blijven ontwikkelen, iets wat bij veel bedrijven niet altijd mogelijk is. In dit blog vertellen we je graag meer over een aantal interessante IT opleidingen aan de hand van 3 thema’s.

Change & Innovation

Ieder bedrijf krijgt op den duur te maken met veranderingen en innovaties. Het is alleen de vraag hoe ze hiermee omgaan en wie ze hiervoor inzetten. Een verandering of ontwikkelingen in een bedrijf doorvoeren kan behoorlijk lastig zijn. Mensen werken graag vanuit gewoontes omdat ze dan weten waar ze aan toe. Op het moment dat een verandering plaatsvindt moeten ze hun gewoontes om gaan gooien. Iets wat in het begin best spannend en lastig kan zijn. Door het volgen van een Agile training kan jij bedrijven helpen en ondersteunen op dit gebiedt. Agile staat voor behendig en lenig en dat heb je wel nodig bij een veranderingen en ontwikkelingen.

IT Security

We leven tegenwoordig in een online maatschappij. Ontzettend handig aan de ene kant want we kunnen alles op het net opslaan en met elkaar delen. Aan de andere kant ook behoorlijk eng want hackers kunnen met gemak bij al jouw gegevens komen. Zeker voor bedrijven kan dit nogal een nachtmerrie zijn. Je wilt natuurlijk niet dat al jouw gegevens zomaar op straat liggen. Tijdens een Cyber security opleiding leer jij hoe je bedrijven kan beschermen in de online wereld. Iets wat ze de komende jaren alleen nog maar harder nodig gaan hebben.

Software Development

Ben jij al bekend met het begrip Scrum? Scrum is een software ontwikkelingsmethode en biedt een framework waar op een flexibele manier producten gemaakt kunnen worden. Er wordt gewerkt met een multidisciplinair teams in een zeer korte tijd, ook wel sprints genoemd. Deze sprints duren maar maximaal een maand en daarin moet een werkend product worden opgeleverd. Een behoorlijk lastig en ingewikkeld framework begrijp je al. Wil je jezelf hier meer in verdiepen en ontwikkelen op dit gebied? Kijk dan eens voor een Scrum master training om te zien op dat iets voor jou is.

Read More

Related Articles